Kas

• 10 Kasım, Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Büyük önderi minnetle anıyor, onun izinde yürümeye devam ediyoruz.

Kas

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.Şehitlerimizin kalbimizde yaşamaya devam etmekte bugün bizlerle demokrasi nöbetini sürdürmektedir. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Kas

Her sabah spor ve fiziki etkinlikler ile tüm enerjimizi toplayıp derslere enerji dolu başlıyoruz.

Kas

Okulumuz değerli velileri ile 223-2024 eğitim öğretim yılı veli toplantımızı öğretmen ve velilerin talep ve doğrultulrı üzerine gerçekleştirdik Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Aar Japan Derneği okulumuzu ziyaret edip ilkokul öğrencileri ile keyifli etkinlikler yaıp, çanta ve kırtasiye hediyelerini verdiler. Okulumuz adına derneğimize teşekkür ederiz.

Kas

• Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyetimiz 100 yaşında!

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi hayata intikalinin 84. yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenli olarak tekrarlanan LGS deneme sınav sonuçlarını öğrenci velileri ile birlikte değerlendirdik.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle coşku içinde kutladık.

Ekm

Öğrenciler için ihtiyaç duyduğu alanlarda gerekli yönlendirmeleri yapan ve onları sınavlara etkili bir şekilde hazırlayan okul idaremiz ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek çalışma ortamlarını inceledi veli öğrenci hakkında bilgi edindi.

Ekm

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in doğumuyla dünyayı şereflendirmesinin 1451. Yıldönümünü kutluyoruz.

Ekm

Okulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği düzenlendi.

Eyl

Tatilin bitmesi okulların başlaması anlamına gelen İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Geleceğimizin teminatı olan çocukları ve öğrencileri, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmenin, bizlerin öncelikli görevleri arasında düşünerek okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlenmiştir.