MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'in doğumuyla dünyayı şereflendirmesinin 1451. Yıldönümünü kutluyoruz.

Mevlid-i Nebi Haftası "Hz. Peygamber'i anmaktan anlamaya" düsturuyla gelişen; Peygamberimizin örnekliğini ve insanlığa takdim ettiği değerleri anlamayı, toplumumuzun her kesimine ve gönül coğrafyamıza anlatmayı ve tanıtmayı, günümüz problemlerine nebevi referanslarla çözüm üretmeyi ve milletimizde var olan Peygamber sevgisini pekiştirmeyi amaçlayan, bir haftadır.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşegül Çetinkaya önderliğinde okulumuz öğrencileri tarafından bir müjdeci, uyarıcı ve âlemlere rahmet olarak gönderilen Son Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V)'i anmak, anlamak ve anlatmak için Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri ve programı düzenlendi.

31-10-202231-10-202231-10-2022

Yayın: 31.10.2022 - Güncelleme: 31.10.2022 10:38 - Görüntülenme: 218