SEVGİ EN BÜYÜK KORUYUCUDUR

Okulumuzda 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği düzenlendi.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, aynı coğrafyada birlikte yaşadığımız diğer canlılara karşı sorumluluğumuzu hatırlatan dünya çapında bir gündür. İlk Dünya Hayvanları Koruma Günü, 1925 yılında Heinrich Zimmermann adlı bir adam tarafından evcil veya vahşi tüm hayvanların korunmasını teşvik etmek için düzenlenmiştir.

Yılın her gününü, hayvanların eşit şartlarda yaşaması ve yüksek refah seviyelerine kavuşması gerektiği bilinciyle yaşayanlar için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü oldukça büyük bir anlam ifade ediyor. Böyle bir günde konuşup hakkını arayamayan canlılar için yapacağınız en küçük şey bile çok değerli.

Bu kapsamda Fen ve Teknoloji Öğretmeni Çiğdem Özkan ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşegül Çetinkaya öncülüğünde okulumuz öğrencileri tarafından 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliği düzenlenmiş ve o hafta içerisinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmiştir.

31-10-202231-10-202231-10-2022

Yayın: 31.10.2022 - Güncelleme: 31.10.2022 10:43 - Görüntülenme: 215