Haz

8. sınıf öğrencilerimiz mezun oldu. Öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin yolu açık ve aydınlık olsun...

Haz

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağan etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Gösteriler, müzik rondları ve yarışmalar ile rengarenk bir bayram oldu..

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü kapsamında okulumuzun anasınıfı öğrencileri günün anlam ve önemini öğrenmek amacıyla ahşap maket Çanakkale Şehitleri Anıtı nı boyadılar. Etkinliği organize eden Okul Öncesi öğretmenimiz ve Teknoloji Tasarım öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü kapsamında okul aile birliğimiz ve tüm velilerimizin katkısı ile tüm gelirlerini Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışladığımız kermes düzenledik. Kermeste oratoryo ile duygusal anlar yaşanıp, öğrenci ve askerin etkinlikler yaptığı, sohbetler ettiği sıcak bir hava ile geçti.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz kız Futsal takımı iş birinciliğini kazandı. Kızlarımızı tebrik ediyor, öğretmenimize Emeği için teşeker ediyoruz.

Şbt

Bilgi yarışmasının kazanan takımına hediyeleri verildi. Hediyelerini alan çocuklar okul idaresine teşekkür ettiler.

Şbt

Seda Öğretmen ve Abuzer öğretmenlerimizin işbirliği ile çocuklara unutamayacakları bir an yaşatıldı. İlk kez Ebru Sanatı yapan çocuklar keyifli vakit geçirdiler. Öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz..

Şbt

Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu 8. sınıflar arası bilgi yarışmamızı bugün yapmış bulunmaktayız. Çekişmeli geçen yarışmada öğrenciler hem eğlendi, hem öğrendiler. Yarışmanın kazananı 3'lü Yıldızlar Takımı oldu.Çocuklarımıza başarılar diliyor, öğretmenlerimizin emeklerine sonsuz teşekkür ediyoruz..

Ara

Sağlık için SPOR!.. Beden eğitimi öğretmenimiz Orkun EREN in koordinatörlüğünde sınıflar arası mendil kapmaca yarışması yapıldı. Hızlı olan kazandı. Öğretmenimize çocuklara yaşattığı bu keyifli etkinlik için teşekkür ederiz..

Ara

Öğrencilerimizin akademik başarılarını desteklem amacıyla evlerini ziyaret ederek, ders çalışma ortamlarını görmek ve veliler ile ortak bir çalışma yürütmek için velilerimizin çayını içip eğitim sohbetleri ettik.. Öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz..

Ara

Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve 'yerli malı kullanmanın önemi' vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak denir. İhtiyaçlara harcandıktan sonra artakalan para ile yatırım yapmanın önemi üzerinde durulur. Tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatılır. Bu şekilde ülkenin zenginliklerinin artması amaçlanmaktadır. Ayrıca bilinçli tüketicilik konuları üzerinde durulur. Öğretmenimize ve 4/A sınıfı öğrencilerimize bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz..

Ara

Hayatı paylaşmak için engel yok.. Unutmamalıyız ki Özel Eğitim olmadan çağdaş eğitim olmaz. Okulumuz Özel Eğitim öğretmeni İbrahim Halil DURMUŞ 'un okulda farkındalık yaratmak amacıyla hazırlamış olduğu broşürler öğrencilere dağıtılıp, her sınıfta engellilere saygı ve yardımın önemi anlatıldı.Öğretmenimize teşekkür ederiz..  Biz farkındayız ve her zaman yan yanayız. 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası kutlu olsun.

Ara

ÖĞRETMEN; gönlü deya, eli ilim tohumları ile dolu rehber.. Bir milletin geleceği öğretmene emanettir.. Değerli öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz.. Emeklerinize sonsuz teşekkür ederiz..