ADIYAMAN / BESNİ - Çakırhöyük Ortaokulu

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Tarih gösterdiyse 12 Mart'ı, Kan rengiyle çiz bayrağını.. Yüreğinle boya Mehmet Akif'i.. Şimdi gür sesle söyle hadi.. Çakırhöyük okusun İstiklal Marşı'nı!..

Mrt

Jandarma personeli tarafından okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Trafik kuralları, yayaların uyması gereken kuralları görseller ve videolarla anlatıldı. Jandarma personeline bu faydalı eğitim için teşekkür ederiz.

Şbt

Velilerimizi çayımızı içmeleri ve öğrencilerimizin akademik, sosyal gelişimlerini konuşmak için okulumuza davet ettik. Okul idaresi ve öğretmenlerimizle çay içip muhabbet eden velilerimize okuldan beklentilerini sorup, öğrencilere veli-okul-öğretmen işbirliği ile nasıl destek olacağımız üzerine konuştuk. Okula gelen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kültür ve Medeniyetimize Yön Veren Türk büyüğümüz İbn-i Sina yı tanıyoruz. Her ay başka bir türk büyüğümüzü öğrencilerimize tanıtıyoruz. Bu ay tıp alanındaki keşif ve buluşları ile dikkat çeken çok boyutlu bilim insanı İbn-i Sina yı çeşitli etkinlik ve panolarla tanıdık.

Şbt

Çakırhöyük İlk/Ortaokulu olarak her gün düzenli olarak bir ders saati kitap okuyoruz. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlattığımız etkinliğimizi her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ettiriyoruz. KİTAPLAR GEÇMİŞİN SESİ, GELECEĞİN IŞIĞIDIR!..

Ock

Okulumuz olarak her kademedeki öğrencilerimiz ile Yerli Malı haftasını kutladık. Yöresel lezzetlerin fazlaca yer aldığı etkinlik sosyal kazanım açısından oldukça zengindi.

Ock

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgiler öğretmeni Mustafa Çetinkaya lezzet mirasımız olan çiğköfteyi sınıflarda yaşatıyor. Hep eğlenip, hem karnı doyan öğrencilerin kaanımları yüzlerindeki mutlu ifadelerden belli oluyor. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul Müdür Yardımcımız Esra CİNTOSUN Çakırhöyük Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine branşı olan Okul Öncesi Öğretmenliği Nedir? konulu meslek tanıtım etkinliğine davet edildi. Konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte oyunlarla meslek adeta yaşatıldı.

Ock

Eğitim koçlarımız koçluk kapsamında akademik ve sosyal gelişimlerini takip ettikleri öğrencilerimizi aile ortamında ziyaret etti.

Ara

Eğitim koçlarımız ile her öğrencimizin akademik başarı ve psikososyal durum değerlendirmeleri yapıldı.

Kas

• Dünyadaki tüm öğretmenlerimizin eğitim için verdikleri emekler için teşekkür ediyor ve öğretmenler gününü kutluyoruz. İyiki varsın öğretmenim!..

Kas

Yaşamış olduğumuz deprem felaketinin ardından kardeş okullarımızdaki öğrencilerimizin okulumuz öğrencilerine destek amaçlı göndermiş oldukları hediyeleri öğrencilerimize ilettik. Kardeş öğrencilerin hediyelerle göndermiş oldukları anlamlı notları okulumuz panosuna asarak bu güzel mutluluığu tüm öğrencilerimizle paylaştık. Bir daha böyle kötü bir felaketin dünyanın hiçbir noktasında yaşanmaması dileğimizle. İyiki varsınız çocuklar!..

Kas

• 10 Kasım, Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Büyük önderi minnetle anıyor, onun izinde yürümeye devam ediyoruz.

Kas

Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.Şehitlerimizin kalbimizde yaşamaya devam etmekte bugün bizlerle demokrasi nöbetini sürdürmektedir. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun.