Çakırhöyük Ortaokulu

ÇAKIRHÜYÜK BELDESİ YEŞİLOVA MAH. ATATÜRK CAD. NO 82 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Çakırhöyük Ortaokulu, her çocuğun içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olma özelliğini korumak için çalışır.
Misyon
Başarılar
Okulumuz 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasında Besni 1.si Adıyaman il genelinde ise 3. olmuştur. Öğretmenler El Ele Futsal Turnuvasında öğretmenlerimiz Besni üçüncüsü olmuştur.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :4+4+4 Eğitim sistemi ile okulumuz eğitime; tam gün olarak devam etmektedir.
Okulumuzda dersler 08.20-15.00 saatleri arasında devam etmektedir
Okulumuz kaloriferlidir.
Okulumuzda yabancı dil olarak İngilizce okutulmaktadır
Ulaşım
Beldemize ulaşım sadece kara yolu ile sağlanmaktadır. Besni ilçesine ve Gaziantep´e toplu taşıma vardır. Öğretmenlerimiz servis ile okulumuza ulaşım sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Beldemizdeki resmi kurumlar; Sağlık Ocağı,İlköğretim Lise,PTT merkezi,Tarım Kredi Kooperatifi,5 Mahalle Temel geçim kaynağı tarımdır.
Beldemiz Besni´ye 20 km, Adıyaman´a 83, Gaziantep´e 120 km uzaklıktadır
Sportif Etkinlikler
okulumuz her eğitim öğretim döneminde kız ve erkek takımları sportif tüm branşlarda takım çıkartmakta ve turnuvalara katılmaktadır.
tübitak 4006